tiistai 31. tammikuuta 2017

Ensimmäiset työjakson päivät

Eilen oli ihan kiva päivä, tykkäsin etenkin taitella kertakäyttöliinoja ohjaajan kanssa. Se oli niin rauhallista ja juteltiin samalla monista asioista. Tuttu ihminen ja paikka niin oli helppo myös olla. Tai ainoastaan nämä kaksi ihmistä tuttuja, mutta muiden kanssa ei toistaiseksi tarvitse kohdata, missään vaiheessa en jää sillein yksin. En edes ollut väsynyt iltapäivällä tai illalla.

Tänään heräsin aamulla tosi aikaisin, mutta sitten väsyin uudelleen. Kerkesin kuitenkin ajoissa kun alkaa vasta 9. Olemme sopineet että lähden asuntolasta yhden luokkalaiseni kanssa samaan aikaan että pääsen varmasti perille ja ohjaaja on siellä päässä vastassa. Pois tulen joko itse tai toisen luokkalaiseni kanssa.

Tänään oli palohälytys testi. Se onneksi tiedotettiin etukäteen. Heti kysyin "mitä se tarkoittaa" ja ohjaaja kertoi ettei ole mitään hätää, tulee vain pienen hetken hälytys ääni ja sitten se on ohi. Kerroin että viimeksi sain hälytyksen jälkeen kohtauksen. Tämän kerran en saanut kun vain päänsäryn. Mutta tässäkin tapauksessa ohjaaja varmisti että kaikki on kunnossa, en välttämättä osaa sitä kertoa.

Illan olin tosi väsynyt. Nukuin kuitekin korkeintaan puoli tuntia. Kun muuten menee yö pilalle.

Näinä päivinä kai mutismista ei ole ollut tietoakaan, tai kyllähän olen paljon hiljakseni ja omissa oloissani, mutta vastaan puhumalla jos ohjaaja jotain kysyy. Tai vastaan silloin puhumalla jos paikalla ei ole muita.

Joka päivä alkaa vasta 9. Saan levätä siis aamun ja matka kun on tosi lyhyt että lähdetään kai 8.45, en ole varma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...