lauantai 14. tammikuuta 2017

Viikonloppu, ihmissuhteet

Harvoin olen odottanut viikonloppuja näin paljon. Tämän kerran odotin. Saan olla ihan rauhassa (ainakin tähän asti).

Jotenkin tämä tammikuu on mennyt hitaasti. En tiedä miksi. Ehkä siitä syystä kun päivät ovat olleet pitkiä ja nyt torstaina ja perjantaina en oikein päässyt tunneille. Niin sekin tuntuu hidastavan. Tai eilen olin ihan luvan kanssa pois.

Kaikkein rakkaimmatkin osaavat olla niin ärsyttäviä. Eilen oli tälläinen tilanne. Ehkä se oli ymmärryksen puutetta. Niin rakas mutta ärsyttävä ihminen. Onneksi saatiin sovittua ennen kuin lähdin pois koulusta. Ei jäänyt vaivaamaan viikonlopun yli. Ja mitä enemmän jonkun kanssa on niin sitä helpommin hän alkaa ärsyttämään ja sitä useammin. Siitä jää helposti paha mieli molemmille osapuolille.

Kokonaisuudessaan tämä viikko oli kuitenkin hyvä. Olin melkein kaikilla tunneilla. Tai siis pysyin niillä tunneilla. Yleensä useammalta tunnilta viikossa joudun lähtemään pois. Tällä viikolla kai 1-3 tunnilta, en muista. Tai eilen perjantaina en edes päässyt tunnille.

Ensi viikolla helpompia päiviä ja taas avustaja mahdollisuus. Ja tämän tammikuun lopussa on minulla palvelusuunnitelma palaveri. Josko saisin sen henkilökohtaisen avustajan niin olisi helpompi käydä koulua ja ei tulisi niitä poissaoloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...