maanantai 24. huhtikuuta 2017

Ihmissuhteita


Tätä aihetta ei tullut ollenkaan mieleeni vaan tämä idea tuli toisaalta.

En käsittele vain seurustelua vaan myös kaveruutta ja tuttavuutta. Ehkä jotain Facebook tuttuutta (onko se edes sana) :-D

Olen ollut kerran parisuhteessa. Mutta koen ettei se minulle ole sopivaa. Tai ei ole ainakaan vielä, ehkä muutaman vuoden päästä. Tarvitsen niin paljon omaa aikaa. Ja sitten kun välillä tulee hetki että pitää saada juuri nyt olla itsekseen ja olisikin sen pojan tai tytön kanssa suuniteltu jotain. Molemmille tulee paha mieli.

Nyt viimeksi lopetin parisuhteen vuosi sitten. Ollaan kuitenkin kavereita. Eikä tarvirse kaikkea energiaa käyttää siihen. Kavereiden kanssa voi paremmin sanoa "en jaksakaan tänään, tehdään jotain joku muu päivä" sekä siinä ollaan liikaa yhdessä ja lähellä.

Tietyissä rajoissa pidän halaamisesta, kädestä pitämisestä. Etenkin kädestä pitämisen tarvitsen ajoittain vaikeissa tilanteissa. Useimmiten toinen tajuaa milloin tarvitsen. Jos ei tajua niin otan kädestä itse.

Edellinen seurustelukumppanini oli samalla luokalla kanssani. Puhuttiin sitten myöhemmin miksi ihastui toiseen. (Nyt jos kyseinen henkilö tänne eksyy niin terve vaan sullekin) hän ihastui juuri puhumattomuuteen! Siis mielestäni tämä on outoa! Mutta jotenkin liikuttavaa. Ja minä varmaan ihastuin siihen kun oli ensimmäinen poika joka halusi ymmärtää mitä ajattelen. Kysyi sillein että pystyn vastaamaan. Ei olettanut että soitan tai vastaan puhelimeen. Laittoi vain viestiä.

Tämän suhteen jälkeen on kai kerran pyydetty seurustelemaan. En halunnut, kavereina pysyttiin. Tai kirjoittamalla kyseinen henkilö pyysi kun tiesi etten puhu. Tai mahdollisesti vähän kiertäen kysytty nyt ihan tammikuun jälkeen. Ja tälle ihmiselle puhun. Olemme kavereita.

Minulla periaatteessa on paljon kavereita. Mutta ei yhtään ystävää. Tai yksi. Vaikka ei olla nähty pitkään aikaan niin silti ihana ystävä minulla on. Kiitos N.K. <3

Facebookissa minulla on ainakin yksi ihminen ketä en ole koskaan nähnyt mutta silti tärkeä. A.J. <3 Ymmärtää minua. Tai ainakin haluaa ymmärtää, koskaan ei olla millään muulla tavalla pidettyyhteyttä kun vain Facebookissa.

Kuvan lähde: http://static.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/parietujh091013_820_lz.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...