sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Melkein päivittäiset tekemiset

Rummikubia tykkään pelata, oikeastaan meidän asuntolassa ei moni sitä osaa, mutta muutamien kanssa pelaan. Tässä pelissä ei sanoja tarvita. Aika harvassa pelissä tarvitsee oikeastaan puhua. Ei pakosti välttämättä missään. Riippuu vähän siitä toisesta että vaatiiko hän, tarvittaessa lopetan sitten koko pelin. Tälläinen tilanne kai elokuun jälkeen on tullut vain kerran. Muitakin kertoja olen lopettanut, muista syistä kuitenkin.

Lepääminen. Oikeastaan nykyään ihan päivittäin tarvitsen päivällä jopa nukkua. Olen niin väsynyt. Joskus jopa kesken koulupäivän, yleensä kuitenkin vasta koulun jälkeen. Useimmiten myös nukahdan ja sitten jaksan illalla tehdä muiden kanssa jotain kivaa. Jos en nuku päivällä niin saatan nukahtaa illalla hyvin aikaisin eli en välttämättä nuku yöllä ja tästä alkaa kierre, ja se pahenee koko ajan.
Nykyään en ihan joka päivä ole tietokoneella. En edes jaksa avata sitä. :-D nettiä käytän kännykällä. (Tälläkin hetkellä) Oikeastaan pärjäisin ilman tietokonetta, mutta en ilman nettiä tai kännykkää.

Ensimmäinen kuva itse ottamani, muut kuvat Papunetistä.

2 kommenttia:

  1. Rummikuppi!! Lempi peli! <33 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en tiedä mikä on lempipelini. Ehkä rummikub. Tai joku korttipeli

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...