lauantai 22. huhtikuuta 2017

Tänään on ollut hyvä päivä

On ollut hyvin rauhallinen päivä. Ilma on ulkona mitä mainioin. Käytiin kävelemässä ulkona siskoni kanssa. (Tämä antaa minun olla oma itseni)

En muista mistä meillä oli puhetta, mutta yksi siskoistani vaan kysyi "Miten ihmisestä voi tulla mykkä?" Minä niin vihaan tuota sanaa mykkä. Se kuulostaa niin "rumalle". Mutta en vastannut enään tähän mitään ja lopetin koko aiheen juttelun, mistä ikinä juteltiikaan.

Tämä päivä on mennyt niin nopeasti. Kello jo pian tulee neljä. Tämä päivä ei ole oikeastaan edes vienyt voimia. Olen saanut olla niin oma itseni. Ei ole tarvinnut väsyttää itseä yli.

Huomenna on jo sunnuntai. En enään tiedä onko se hyvä vai huono juttu. Ennen oli mukavaa kun pääsi asuntolaan. Nyt en enään tiedä. Kun molemmissa kuulen jotain. Tai saattoihan se asuntolassa tapahtunut jäädä vain kertaan, toivon ainakin kovasti niin.

En edes muista milloin on viimeksi näin hyvä päivä näin pitkälle. Yleensä tähän aikaan on jo jotain.

Kesällä toivottavasti olisi tälläisiä päiviä enemmän. Edes suurin osa olisi tälläisiä. Tai edes puolet, se olisi riittävän hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...