perjantai 14. huhtikuuta 2017

Nyt on kokeiltu saada uudelleen avustaja

Joskus käy näin. Ei mene ensimmäisellä läpi, tosin nyt on tunne ettei tämänkään kerran mene läpi. Josko olisi kuitenkin vähän paremmin palvelusuunnitelmassa tietoa. On melko varmaan lisätty siihen paljon asioita. Viimeksi oli niin vajavainen ja väärin kirjoitettu.

Mutismiin liittyen oli jotain että puhuu normaalisti tutussa seurassa. Tätä mietin, miten määritellään tuttu seura? Ja normaali puhuminen. Koen itse etten puhu normaalisti edes tutussa seurassa, tunnen esimerkiksi kaikki luokkalaiseni, mutta en silti pysty puhumaan. Enkä kuulemma aina edes millään tavalla kerro, mutta se saattaa johtua jostain muustakin. Ei voi tietää.

Tänä keväänä ei varmasti tule asiaan mitään tietoa, hyvä olisi jos syksylle sen saisin ja pystyisin käymään paremmin tunneilla. Ei tulisi poissaoloja, ei jäisi tehtävät tekemättä. Jumiudun niin helposti. Jotenkin voisin sanoa "eksyväni" ajoittain, en tiedä.

Nyt tulee kuitenkin kesä, se päätös venyy varmasti että aikaisintaan syksyllä saisin avustajan. Hyvä periaatteessa että kesä tulee tähän väliin. 3 kuukautta on se lakisääteinen aika. Eli heinäkuun puolessa välissä pitäisi päätöksen tulla, koulu alkaa taas elokuun puolessa välissä. En kyllä nyt tiedä miten tämä menee kun tämä oli "vain" oikaisupyyntö. Onkohan se sitten nopeampi asia kun siellä jo on tiedot? Mutta nyt edelliselläkin kerralla palveluohjaaja kertoi että laittaisi merkinnän "kiireellinen". Mutta silti meni lakisääteisen ajan yli.

Nyt toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...