keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Asioiden hoitaminen

On paljon asioita minkä takia pitäisi puhua. Aina ei välttämättä edes kirjoittaminen riitä. Pitäisi puhua. Mutta kun ei vain onnistu. On oltava muukin keino!

Nykyään on monissa paikoissa chat palvelu, sieltä kautta oikeastaan poikkeuksetta otan yhteyttä jos jotain on. Joskus harvoin sähköpostilla. Ehkä silloin kun chat on kiinni enkä luota omaan muistiini että muistaisin vielä seuraavana päivänä. Ja tämä chat juttukin riippuu siitä vastaajasta onnistuuko vai ei ja miten onnistuu.

Eilen meni pankkitunnukset lukkoon. Otin yhteyttä chatin kautta, pyysi puhelinnumeroa että soittaisi sieltä. Vastasin etten voi vastata puhelimeen. Ei voinut sen enempää auttaa. Mutta tänään kokeilin uudelleen niin hoitui hyvinkin ihan vain chatin kautta. Joku turvallisuus syy siinä kai eilen oli. Kai jotenkin oli yli vuoden vanha salasana niin meni sekaisin.

En tiedä, onnistuuko esimerkiksi lääkäriajan varaaminen netin kautta, etenkään kiireellisen ajan päivystysluontoisesti. Eli ei kannata satuttaa itseään :-D. Entäpä hätänumero? Toivottavasti se ei tule koskaan eteen.

Huomenna on se pitkä päivä. En ole osannut jännittää enään. Ehkä se sitten vielä tulee. Mutta toivon saavani tarvitsemani tuen. Ja oikeastaan uskonkin siihen että saan.

Tänään onneksi vastaavasti lyhyt päivä. Vain muutama tunti. En nyt liikunta tunneille voinut mennä, ne on tässä ihan kohta. Tai ilmeisesti alkoi äsken, mutta jatkuu vielä hyvän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...