lauantai 13. toukokuuta 2017

Kohtahan alkaa loma

On tämä kevät mennyt nopeasti. Nyt moneen viikonloppuun en ole kuullut ivailua puhumisesta tai mistään muustakaan. Mutta miten koko kesä? Miten jaksan kesän? Jos joudun joka päivä miettimään sanotaanko minulle asiasta jotain. Nyt jo vähän pelottaa. Viime kesänä tätä oli paljon. Minua helpottaa että saan sen sitten kertoa jollekin. Viime kesänä ei ollut ketään

Alkukesästä en kuitenkaan ole kotona. Olen sellaisella leirin tapaisella, perustuu niin paljon vapaaehtoisuiteen niin voin mennä. Osallistun minkä verran pystyn. Jos saisin siihen mennessä tulkkauspalvelusta myönteisen päätöksen niin voisin osallistua enemmän. Se alkaa olemaan juuri 6 viikkoa siinä. Ja tulkkauspalvelujen päätös aika on 6 viikkoa.

Usein kyllä Kela on päätökset tehnyt aika nopeasti. Toisin kuin joku kunta joka pitkitti avustaja päätöstä sinne kolmeen kuukauteen. Ja muutaman päivän yli. Vaikka se raja on kolme kuukutta, kai silloin pitää olla asiakkaalla päätös. Nyt siihen avustaja päätökseen ei mene sitä. Kuulemma noin viikko jonkun palaverin jälkeen eli nyt ehkä n.2 viikkoa. Kyse on kuitenkin kunnasta... Tai enhän minä tiedä miten tämä oikaisuvaatimus toimii.

Se päätös tulee kuitenkin ennen kesää. Onneksi. Ja jos sattuisi olemaan myönteinen niin olisi hyvin aikaa hoitaa asia. Kielteiseen tuskin enään voisi tehdä mitään, valitettavasti. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi