keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Tänään jo kotiin, odottaminen

Nyt tulee pitkä viikonloppu. Huomenna tietenkin vapaa, on myös perjantaina. Vähän jostain syystä nyt pelottaa. Mutta josko tämä tästä.

Eilen olin hyvin väsynyt. Nukuin päivällä useamman tunnin. Myös kouluaikana ruokatunnilla kerkesin käymään unessa. Kotona en ole yleensä niin väsynyt kun voin nukkua aamulla pidempään.

Tänään loppuu suhteellisen aikaisin. Ulkona on kuitenkin niin kiva ilma että saatan lähteä aika lailla heti kävelemään vaikka aikaa on aika paljon.

Toivottavasti se avustaja päätös olisi tullut. Toivotaan parasta, pelätään pahinta... Aina on mielessä se "Entä jos...". Huomenna ei sitten postia tulekaan. Jos ei nyt ole tullut niin ehkä perjantaina. Odottaminen on vaikeaa. Aika menee liian nopeasti ja myös liian hitaasti.

Aina sitä odottaa jotain. Lapsena odotti joulua ja etenkin sitä iltaa. Ai että kun päivä kesti ikuisuuden. Nyt on melkein sama tunne. :-) joulupukin odotus oli varmasti "hyvä" asia. Nyt en tiedä onko tämä hyvä vai huono.

2 kommenttia:

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...