maanantai 15. toukokuuta 2017

Vihdoinkin!

Tätä olen odottanut monta viikkoa. Nyt onneksi kylmä niin voi pitää sisätakkia päällä. :-D Mittasin vähän väärin kun tilasin liian ison paidan, no ei mahda mitään. Ja jos vielä vaikka syksyllä tilaisin toisen värisen. En tiedä vielä. Se olisi sitten pienempi. Ne kaikki on niin hienoja, tykkään liikaa kaikista väreistä. Valkea on siitä huono kun saattaa värjäytyä eikä välttämättä lähde puhtaaksi. Toivotaan että tämä paita säilyy. Pesulämpötila vain 30°. Mutta eiköhän 40° voi laittaa ihan hyvin.

Tänään aamupäivä meni loistavasti. Iltapäivällä sitten kävi jotain. Ahdistus palasi. Kaikki muut taisi olla "idiootteja" paitsi terveydenhoitaja. Ja anteeksi te rakkaat (onkohan teitä 2). Ei se pidä paikkaansa. Välillä vain tuntuu sille, kukaan ei ymmärrä minua, minä en ymmärrä ketään. Tänään tuli juuri sellainen hetki.

Huomenna on onneksi lyhyt päivä. Eikä pitäisi olla siirtymätilanteita, ainakaan paljoa. Tietenkin tunnille meno, ruokailu... Mutta eiköhän se siitä. Ainakin jos aamulla lähden kaverin kanssa niin pääsen tunnille. Ainakin siihen alkuun. En kyllä nykyään oikein tunneilta ole lähtenyt. Se vain jäi jossain vaiheessa, joskus tosi harvoin saatan lähteä jos on jotain. Ennen lähdin paljon useammin.  Muutama vuosi sitten olin tosi paljon pois, ainakin tietyn opettajan tunneilta.

2 kommenttia:

  1. Ihana paita :) Kiva, kun tykkäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nyt olen uskaltanut pitää ilman takkia koulussa kyseisestä paitaa. Kotona en käytä ollenkaan

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...