perjantai 30. kesäkuuta 2017

Helppo päivä

Nyt on ollut aika helppoja päiviä. Yöt ehkä sitten vaikeita. Eilen kävin Subwayssa. Tilaamisen tein näyttämällä. Sillein onneksi onnistuu. Käyn oikeastaan nykyään tosi harvoin. En uskalla perheenjäsenten kanssa käydä kun siitä tulee vain sanomista aina.

Tänään vastasin puhelimeen vaikka aivan yllättäen soitettiin, eikä mikään maailman tutuin ihminen. Mutta kuitenkin sellainen että vastaan jos aika on sovittu. Nyt ehkä ekaa kertaa sillein että ei oltu sovittu. Tai tietenkin voin itse soittaa sopimatta, mutta yleensä en vastaa ilman sopimusta. Ja puhuttiin sitten pitkään. Hieman ajoittain tuntui pahalle kun oli kaiuttimella niin kuulin oman ääneni. Mutta pääasia tässä oli että vastasin puhelimeen.

Ja nyt on kesäkuukin jo aivan lopussa, tällä hetkellä 23.30. Heräsin tänään jo aikaisin. Eilen vielä aiemmin. Eilen sitten nukahdinkin tosi nopeasti.

Huomenna viikonloppu. Ei taaskaan mitään suunnitelmia. Välillä se on tylsää kun ei ole mitään. Joskus ei tarvitse olla mitään kuitenkaan mutta ei ole kivaa jos on aina niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...