lauantai 1. heinäkuuta 2017

Huonompaa vaihteeksi

No olihan tässä jo useampi hyvä päivä. Pystyin syömään ja olemaan. Ei tarvinnut ns.varoa jokaista liikettä tai sanaa. Nyt se on tullut taas minulle. Toivottavasti menisi pian ohi. Kuitenkin kesälomaa on jäljellä vielä yli kuukausi. Se on pitkä aika olla ahdistunut.

Saan kuitenkin nukuttua. Viime yö kyllä oli vaikea. Jossain vaiheessa tuntui ettei edes henki kulje. Piti aivan istumaan nousta. Kai elämäni kolmas kerta yöllä tollainen. Päivällä tullut kanssa. Mutta yöllä se on pelottavaa.

Mutta ettei vain oltaisiin negatiivisia niin uskalsin pitää sitä Mutismi paitaa kaupungilla viikolla. Ilman takkia!

Huomenna varmaan kauppaan käymään taas. Jotain evästä mitä voisin syödä itsekseni. Vaikka välttämiskäyttäytyminen on kaikista huonoin vaihtoehto. Ja mitä sitten kun koulu alkaa? Enkö pysty silloin syömään ollenkaan? Jos nyt en enään kunnolla edes perheeni kanssa. Mutta voihan tilanne vielä muuttua.

Nyt minä oikeasti ajattelen että ensi kesänä menisin jonkinlaiseen asumismuotoon, en jaksa enää kaikkein läheismipiä. Varmaan viimeistään syksyllä pitää aloittaa hakemukset ja sellaiset. Lääkärinlausunnonkin varmaan tarvitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi