keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Nyt saan olla oma itseni

Tämä päivä ollut hyvä. Kukaan ei ole eanonut rumasti. Vaikka koitankin olla kuulematta. Silti kuulen. Mutta koitan olla välittämättä. Tuskin edes menee huonoksi, en usko. Ei ainakaan tältä osin.

Tänään tullut tosi paljon lukukertoja jostain syystä. Ei voi olla vain yksi ihminen koska samalle tekstille tullut yli 200. Ehkä joku virhe jollain laitteella joka teistä tätä lukee. En tiedä. Jos ei ole niin hyvä. Saan taas lisää motivaatiota kirjoittaa. Mutta mitä kautta ne lukukerrat tulevat?

Koitin tehdä YouTube videota. En onnistunut. Suomeksi kun löytyy niitäkin todella vähän. Kokeilen joskus uudelleen. Onko jollain vinkkiä millä ohjelmalla voisin tehdä? Tietokone ei suostunut Powerpointtia lataamaan.

Jos vertaa maanantaita ja tätä päivää numeroin 4-10 niin maanantai olisi 4 ja tänään vähintään 9. Ellei enemmänkin.

Eilen oli muuten myös hyvä päivä. Eilenkään ei kukaan sanonut pahasti. Toivottavasti en kuitenkaan kerkeäisi tähän tottumaan, tuntuisi pahemmalle taas kun alkaisi uudelleen. Vaikka en voi olla varma että se ilkeily edes jatkuu. Luulen kuitenkin että jossain vaiheessa jatkuu.

Kesäkuu on kohta ohi. En tiedä onko se mielestäni hyvä asia. Toisaalta on, toisaalta ei. Ehkä kuitenkin enemmän on hyvä kuin huono asia.

2 kommenttia:

  1. Hei, Sinulla on todella mielenkiintoinen blogi. Löysin tänne Papunetin vinkkaamana (mainostivat blogilinkkiä facebookissa) Johtuisikohan yleisöryntäys tästä?
    Kaikkea hyvää kesääsi!

    Terv.
    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Mukavaa jos pidät blogista ja jatkat lukemista.

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...