sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Huominen pitää huolen itsestään


Minulle koitetaan aina sanoa "On turha murehtia etukäteen, jos ei mene suunnitelman mukaan niin sitten vasta" En tietenkään voi miettiä kaikkea mitä tapahtuu. "Entä jos..." "Mitä sitten kun..." Mutta se on vain niin pelottavaa. Pelottavaa on luopua niistä ihmisistä keihin on saanut luottamuksen, pystyy puhumaan ja luottamus molemminpuoleinen. Mutta ne myös antavat kaikkein eniten. Välillä tuntuu ettei hermot kestä.

Ennen pelkäsin myös jos viesteihini tai sähköpostiini ei vastattu. En edes tätä muistanut, mutta luin vanhoja papereita niin siellä luki että pelkäsin että toiselle on käynyt jotain. Onhan se mahdollista. Mutta toivottavasti ei koskaan, ei ikinä tule sellaista tilannetta vastaan. Mutta taas. Entä jos tulee? Entä jos jollekin tapahtuu jotain äkkiä?

Mutta lopulta kuitenkin. Mikään ei muutu vaikka kuinka miettisin asioita. En voi estää jos jotain tapahtuu, en voi muuttaa jo tapahtunutta.

Kuvan lähde:
https://www.designtarrat.fi/epages/designtarrat.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111022-11092-64795-1/Products/"Eilinen%2C+Huominen"/SubProducts/"Eilinen%2C+Huominen+K1MU57x28"&Locale=fi_FI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...