lauantai 24. kesäkuuta 2017

Huono päivä

Taas kuulin kaikkea. Ei tällä kertaa kuitenkaan puhumisesta. Mutta kuitenkin. Asiasta mille en voi itse mitään.

Kaupassa käytiin ja se meni hyvin. Lopussa vain ahdisti, mutta sekin meni samantien ohi.

Ilta oli ehkä vaikein. Huono olo. Mikään mitä tein ei kuulemma mennyt taaskaan oikein... Pitää vain koittaa olla kuuntelematta.

Mutta päivä päivältä vähenee kesäloma. Ja tänä kesänä on kuitenkin vielä sellaisia päiviä etten ole kotona. En tiedä vielä kuinka monta yötä se kestää. Muutaman nyt ainakin.

Siskoni on kanssa poissa, mutta eri aikaan. Se on oikein mahtava asia. Etenkin se että eri aikaan! Jää vähemmän aikaa kuulla kaikkea ikävää. Olen kuitenkin jaksanut jo tänne asti, jaksan myös loppuun. Olen myös jaksanut muutkin kesät. :-) Miksi en jaksaisi tätä? Tuskin enää menee montaa vuotta. Vielä joskus asun itsekseni. Omassa asunnossa tai jossain muualla. En tiedä.

Toivon että huomisesta tulisi parempi. Uskon että huomisesta tulee parempi! Huomisesta on tultava parempi. Aamulla ainaan äiti ole kotona. Hän on kuitenkin kaikkein pahin sanomaan. Ei varmaankaan ajattele yhtään mitä sanoo. Onneksi suurin osa kuitenkin ajattelee mitä sanoo.

Hyvää yötä lukijoille! Tai hyvää huomenta teille ketkä vasta aamulla tämän luette. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...