sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Taas uusi viikko

Tämä aika menee niin tajuttoman nopeasti. En voi käsittää. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Kai kolmas lomaviikko. Tai neljäs jos se vajaakin lasketaan. Nyt on aika mennyt jostain syystä nopeammin.

Tänään olen ollut aika väsynyt. Ja on muutenkin ollut huono olo, tiedän ehkä syyn.

Tänään ei ollut mitään ohjelmaa. Ehkä oli ihan hyvä että ei ollut. Nyt kuitenkin viikko menee taas ilman mitään. Ei siis ole yhtään mitään! En tykkää siitäkään. Olisi kiva jos edes jotain olisi.

Facebookin Mutismi ryhmään nykyään kirjoitellaan aika vähän. Ennen oli mielestäni aktiivisempaa. Tietenkin se vähän harmittaa, mutta en nykyään oikein itsekään kirjoita. Ehkä se tarkoittaa että kaikki menee hyvin kun ei kuulu mitään. Samahan se pätee tietyissä blogeissakin, menee hyvin jos mitään ei kuulu. Mutta itse koitan ainakin kirjoittaa mahdollisimman usein. Hyvinä ja huonoina aikoina tänne teille.

Nyt taas mietin blogin vaihtamista yksityiseksi. Alkoi taas ahdistamaan julkisuus. En kuitenkaan tiedä. Lukija määrä laskee välittömästi. Eikä kaikki halukkaat kuitenkaan pääse lukeamaan. Vanhat sähköpostit minulla on kuitenkin tallessa asetuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...