torstai 15. kesäkuuta 2017

Vielä yksi lääkärin lausunto

Toivon mukaan jäisi viimeiseksi. Että ei tarvitsisi enään taistella. Joulun aikaan tämän aloituksesta tulisikin vuosi. Nyt olen puoli vuotta koittanut. En ole saanut. Mutta en tiedä, onko koskaan mennyt sairaala lääkärin lausuntoa sinne vammaispalveluun. Josko nyt menisi läpi. En jaksaisi enään tätäkään kertaa, mutta jos tästä mahdollisesti on hyötyä niin hoidan tämän. Ei ole kyllä enää kun postitus edessä. :-D nyt se pitää tehdä ihan lähipäivinä, aika menee muuten umpeen.

Tänään olen taas vähän kuullut vaikka mitä. En enään jaksa välittää, annoin vain olla. Koitan opetella taas etten "kuule". Tai en oikeasti kuule, mutta tietoisesti teen sen. Nuorempana osasin.

Kun olisi useita syitä miksi tarvitsisin avustajan. Ehkä edelleen koen itse että ahdistus on se suurin syy. Ehkä muut ovat eri mieltä. Mutta toisaalta; asiat ovat yhteydessä toisiinsa. Kaikki pahentaa kaikkia. Ja kun en aina voi tietää mistä jumiutuminen johtuu, onko mutismia vai jotain muuta.

Tai kyseessä ei suoranainen lausunto, ennemminkin suositus että lääkäri suosittelee minulle henkilökohtaista avustajaa erinäisistä syistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi