torstai 13. heinäkuuta 2017

Asiat etenee huonosti

Avustaja asiaan en ole edes vastausta saanut että kauanko se voi kestää. En voi ikuisuutta kuitenkaan odottaa. Tarvitsen kuitenkin ihan tosi pian jotain apua. Joten tänään aloin miettimään uudelleen tulkkauspalvelun hakua. Vaikka tulkki ei tietääkseni voi avustaa. Ja edellisessä lausunnossa luki että tarve on ennemmin avustajaan. Mutta asiahan ei etene! Miksi pitää olla näin vaikeaa? Miksi asiat eivät voi hoitua. Ja tiedän kyllä että on paljon muutakin, mutta silti! Ehkäpä vielä kun sanottiin että nyt ei ole koulua niin pidetään "ei kiireellisenä". Jotain kuitenkin tarvitsen! Tarvitsen sen ihmisen joka on läsnä.

Minut kuitenkin on otettu kouluun puhumattomana ja tiedossa oli että minulla on Mutismi. Eli minua ei voi periaatteessa sen takia laittaa pois. Joillekin se on edelleen todella vaikeaa hyväksyä. Mutta jos minulla olisi tulkki tai avustaja niin pystyisin osallistumaan lähes täysin kaikkeen. Avustajan avulla paremmin, mutta myös tulkin avulla jonkin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...