keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Ensimmäinen hyvä päivä tässä kuussa

Yli viikkoon en ole voinut näin hyvin. Toivottavasti huomenna olisi vielä samanlainen päivä. Ainakin aamu on. Sitten vain muutama yö että pääsen taas pois hetkeksi. Sunnuntaina iltapäivällä varmaankin pääsen lähtemään.

Eilen illalla olin todella väsynyt. Nukahdin melkein heti kun sänkyyn pääsin. Ja nukuin aamuun asti. Sain nukkua yksin niin sain univelkojakin pois. Vielä ensi yön nukun yksin. Toivottavasti saan kouluaikana asuntolassa oman huoneen. Se on vielä tärkeämpää siellä saada se oma tila, pystyisin edes jotenkin toimimaan. Tarvitsen myös omaa aikaa paljon.

Lomasta on mennyt nyt yli puolet. Näen kännykästä kuinka monta päivää on mennyt ja kuinka monta jäljellä. Tällä hetkellä näyttää 42 päivää mennyt, jäljellä 33. Tämä aika on mennyt aika nopeasti. En tiedä onko se hyvä vai huono juttu. Toisaalta hyvä, toisaalta huono.

Kumpa tänä kesänä tulisi vielä sellaisia päiviä että voin näin hyvin. Ehkä sellainen päivä vielä tulee. Sellaisen päivän on pakko tulla! 33 päivää huonoa on liikaa. Nyt oli yli 10 huonoa. Oli aikakin tulla jo hyvä. Melkein täydellinen päivä!

Mukavaa illan jatkoa teille kaikille lukijoille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...