tiistai 11. heinäkuuta 2017

Saan olla jälleen rauhassa

Ei tarvitse sietää jatkuvaa naljailua. Tämä kestää ainakin muutaman yön ajan. Sen ajan kaikki on hyvin. Sitten muutama päivä taas kaikki kotona ja sunnuntaina on minun vuoro lähteä taas pois.

Tykkään tälläisestä. Saan olla oma itseni. Ei tarvitse koko ajan pelätä. Ei tarvitse miettiä mihin voin mennä. Joudun jopa miettimään välillä liikkumiseni muiden mukaan. Samoin syömisen. Nyt olen taas vapaampi.

Päivä oli aika haastava. Siskoni taas sanoi kaikkea. Mutta sitten mentiin toisen siskoni kanssa kaupungille. Kirjoittamalla onnistui aivan hyvin. Ei sillä ole oikeasti muille väliä, korkeintaan itselle, ei ainakaan pitäisi. Oli helpompi sitten olla. Hän ei sano minulle rumasti.

Illalla kun menen nukkumaan niin tiedän että aamulla voin herätä rauhallisena, ilman ahdistusta. Ja oikeastaan koko tämä viikko saattaa mennä minulta ihan suhteellisen hyvin. Tämä viikko ei ole aivan tavallinen, ei myöskään ensi viikko.

Ainakin torstaihin asti on tällein. Sitten en tiedä. Tuleeko muutkin tänne takaisin vai miten. Mutta aion varmasti nauttia näistä päivistä!

2 kommenttia:

  1. Hi!
    It's been a while since I visited your blog (summer's a busy time!), but just wanted to know that you're an inspiration! Hope everything is well!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I've a long hard period of time. Maybe it's getting better now. I hope to hear from you in the future. Have a nice summer.

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...