maanantai 3. heinäkuuta 2017

Toivottavasti ymmärsin väärin!

Kävin katsomassa (en tiedä oliko edes oikea sivu) sen oikeus jutun käsittely aikaa. Sosiaali asioiden käsittely aika on n. 9-10 KUUKAUTTA!! Miten voi kestää niin kauan? Olisi ollut parempi hakea kokonaan uudelleen avustajaa uusilla lausunnoilla. En tiedä. Ehkä kuitenkin ymmärsin väärin. Ei se voi viedä niin kauaa. Katsoin vanhempiakin tilastoja niin on nopeutunut koko ajan. Nyt mennyt vasta kaksi viikkoa.

Toivon kaikkein eniten tällä hetkellä ettei toi pidä paikkaansa ja asiat järjestyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Tänään on muuten ollut ihan hyvä päivä. Ei ahdistanut edes paljoa. Vain illalla vähän, tietenkin katseet ja ilmeily.

Otin muuten yhteyttä sinne asispalveluun. Ohjeistettiin ottamaan uudelleen yhteyttä kun asia on ajankohtainen eli keväällä. Nyt vain muita asioita ennen sitä. Asuisin siis kesän siellä. Ja ehkä kesän jälkeen loma-ajatkin. Siellä on yhden ja kahden hengen huoneita. Jos sinne pääsen niin sitten uskon että paraneminen voi alkaa!

Asuntola vastaavalle koululle laitoin eilen viestiä että tarvitsenko neurologian ylilääkärin tai oman neurologin lausunnon omaa huonetta varten vai riittääkö koululääkärin lausunto joka siellä jo on. Ei vastannut. Kai sitten laitan ylilääkärille kohta viestiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...