lauantai 26. elokuuta 2017

Hiljaisuus kotonakin

Nyt se on tullut taas takaisin. Ehkä minulla ei ole asiaa? Mutta siitä en ole vielä kuullut onneksi ivailua. Tai sitten olen väsynyt? Viimeksi kun en kotona oikein puhunut sanottiin "ryhdytkö kotonakin mykäksi?" Ja sellainen ivallinen katsaus. Niihin olen tottunut. Mutta kukaan ei ole tainnut puhua minullekaan tänään ensin, minä olen aina aloittanut. Eli mitä järkeä on puhua yksin? Joskus kyllä puhun yksin, silloin on helpompi saada pidettyä ajatukset kasassa.

Syksyllä meillä on työjakso ja sen ajan olen kotona. En tiedä miten jaksan sen. Kestää noin kuukauden. Joudun olemaan joka ilta kotona. Se on kuitenkin ainoa työjakso jonka olen ajatellut tekeväni kotipaikkakunnalla. Siellä paikassa saan "työminän" ja kaikki on hyvin! Tuttu paikka niin voin toimia ja tiedän paikat, ennen kaikkea muistan! Tietenkin minä sitä odotan.

Eilen oli outo päivä. Olin tosi väsynyt ja huonovointinen. En voinut olla tunnilla koko aikaa niin olin sitten poissa. Sain sanottua kuitenkin että on huono olo. Kaikki hälinä varmaan teki sen.

En muista yhtään millainen ensi viikko on. Mutta koitan olla muistamattakin. Eihän sillä ole tällä hetkellä väliä. Joku päivä oli vaan rästi tehtävien tekemistä. Ja niitä kuulemma minulla on. Mutta en saa tehtyä itse! Keskityn vain kaikkeen muuhun ja sitten jumiudun, tai vaihtoehtoisesti "pelkään" tehdä, koska siitä voi seurata jotain "pahaa".

4 kommenttia:

 1. Miten voisit tehdä pahaa tekemällä rästitehtäviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitan että jos tekee jonkun tietyntyyppisten tehtävän niin siitä voi seurata "pahaa". Jotain mistä en pidä. Vaikea selittää

   Poista
 2. Niin. Tavallaan tajuan. On kummallista miten mieli toimii. Minulla oli aikoinaan nuorena ihan sama kun en voinut tehdä mitään asioita joita tehdään ja voi tehdä väärin. Siis jos teen ilman lupaa tai "ihan omasta päästä"ilman että joku käskee tekemään ja voi kysyä vielä ohjeet.. mutta läksyt oli taas niitä joihin en oikein jaksanut aina keskittyä..ja taas se oli VÄÄRIN. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ehkä eri asia. Mutta kyllä tätäkin ilmenee

   Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi