maanantai 28. elokuuta 2017

Poissaolot

Nyt niitä alkaa taas tulla. Avaan Wilman (joku järjestelmä netissä) missä näkyy ensimmäisenä "Sinulla on x tuntimerkintää, jotka on selvitettävä" Mutta mitä niihin selvitän, aina on sama syy, mutta en saa sitä sanoiksi, onneksi ei tarvitse laittaa mitään, voi vain vaihtaa selvitetyksi.

Niitä poissaoloja tulee vain lisää, nyt ei ole vielä paljoa, mutta koulua ei ole mennyt paljoa. Tähän aikaan suhteutettuna niitä on kuitenkin aika paljon. Pitäisi olla vähemmän. Mutta ei sille vaan voi mitään. Olen liian ahdistunut tai jotain sellaista, en voi mennä tunneille ja jos sinne asti pääsen itse tai autettuna niin en välttämättä ole loppuun asti. Kuinkahan monta päivää olen ollut kokonaan tunneilla. En tiedä, mutta uskon sen jäävän alle viiteen.

Ja sitten taas se puhuminen, vastaaminen. Miten voin vastata? Joskus jään pelkästään sen takia pois kun pelkään kyseistä asiaa. Se ei kuitenkaan ole pätevä syy. Mutta ajattelen välillä että koska minut on puhumatta kouluun otettu, minun on myös onnistuttava puhumatta. Kommunikoin jollain muulla tavalla sitten. Oli se sitten kirjoittaminen, viittominen tai elekieli.

Pahimpia on ne tunnit missä on ihmisiä useammalta luokalta, niillä on vaikeampi olla. Kun on niin paljon kaikkea eikä välttämättä ketään siinä lähellä. Tänään olin sellaiset tunnit pois ja viimeksi laitettiin pois kun oli ilmeisesti epileptinen kohtaus ollut. Ja nyt kun tänään oli ne samat tunnit niin saattaa jäädä taas sinne jotain että se vain vaikeutuu koko ajan. Kun edellinen kerta on ollut vaikea.

2 kommenttia:

  1. Ootko miettinyt jos et olekaan tällä hetkellä ihan koulukuntoinen? Jos tunneilla olo ahdistaa niin paljon että sieltä on lähes aina lähdettävä kesken? Saatko kuitenkin kurssisi suoritettua ajallaan ja kertyykö sulle opintosuorituksia? Toivon sulle parempaa vointia ja jaksamista koulussa jatkossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tässä juurikin alkaa olemaan, mitä käy kun en ole tunneilla? Nyt olen aamun ollut jälleen pois. Oli kyllä jo tarkoitus mennä mutta se jäi. Ensin olin jopa menossa kunnes tajusin etten tiedä missä luokka on. Mutta vaikka olisinkin tiennyt, en usko että olisin mennyt loppuun asti. Olen tosi väsynyt.

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit sekä sellaiset joista ei tule henkilöllisyyteni ilmi