lauantai 5. elokuuta 2017

Vieraiden juhlat


Tänään olimme serkun synttäreillä. Olen ollut aina ennenkin. Mutta nyt ne olivat eri paikassa ja oli paljon enemmän ihmisiä. Ja täysin vieras ihminen kysyi minulta jotain. Ahdisti. Mutta eihän hän voinut tietää.

Siellä oli loppuajasta enemmän ja enemmän ihmisiä. Olin ns. yksin parvekkeella niin joku mies tuli siihen viereen. Enhän minä voi heti lähteä siitä sen takia niin odotin vähän aikaa. Lähdin kuitenkin.

Vessassa käyminenkin oli suhteellisen vaikea. Kaikki toiminnot, liikkuminen. En vain uskalla. Pelkään! Mitä sitten pelkään? En tiedä... Pelkäänkö sitä että joku tulee sanomaan minulle jotain? Mutta miksi se laajenee nyt muuallekin kuin kouluun? Ennen oli vain sinne rajoittunut. Josko tämä menisi vielä ohi.

Ennenkin sielläkin synttäreillä on ollut myös vieraita ihmisiä ja myös kastetilaisuudessa, mutta ei se ole haitannut. Nyt vasta. Mutta kuitenkin uskalsin lähteä! Se on pääasia. Vaikka en puhunut mutta vastasin edes kerran "kyllä".

Kuvan lähde: 
http://www.wellou.fi/opettajat/?p=opettajat_rr1012_kunonjuhlat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...