lauantai 2. syyskuuta 2017

Kodin Kuvalehden juttu Mutismista


Tätä olen odottanut. Vihdoin tämä on täällä! Saataisiin asiaa tietoon. Kaikkien pitäisi tietää mitä tarkoittaa Mutismi ja se, että myös me olemme täysin tavallisia ihmisiä, meiltä vain puuttuu ajoittain puhe.

Kannattaa lukea Kodin Kuvalehden teksti huolella. Varmasti monelle jotain uutta ja uskon että suurelle osalle myös paljon uutta.

Ei tässä tämän kerran muuta. Ensi kertaan!

Kuvan lähde: http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ihmiset/saara-20-en-ole-puhunut-vieraille-viiteen-vuoteen-en-vain-voi

4 kommenttia:

  1. <3 <3
    En voinut lukea tuota itkemättä. Voi, kun voisin auttaa, olla ystäväsi. Jotenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mitä. Vaikka osasin odottaa kyseisestä tekstistä aika haastavaa luettavaa niin oli todella lähellä ensimmäisellä kerralla lukea kun sain ennen julkaisua tarkistaa.

      Poista
  2. Pöllön blogista bongasin jutun. Olipa hyvä, että olit rohkea ja teit sen. Tietoa tarvitaan, koska ei tuollaista pysty kuvittelemaan. Voimia sinulle jaksaa ymmärtämättömien neuvot ja tietenkin toivoa, että elämäsi muuttuisi paremmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, juuri tiedon takia tätä haluankin tehdä. Se nettijuttu kyllä on ollut kaikista "jännittävin" asia. Tervetuloa tutustumaan blogiini!

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...