maanantai 4. syyskuuta 2017

Kohtalainen viikonloppu, uusi viikko

Se on paljon kun en voi sanoa "huono viikonloppu", tai en voi sanoa myöskään "hyvä viikonloppu", en muista millainen se oli. Uskon että muistaisin jos olisin ollut hyvin ahdistunut, nyt ei kuitenkaan niin ole. Tämä viikonloppu meni myös aika nopeasti.

En muista mitä tällä alkavalla viikolla on, mutta se on ehkä ihan hyvä. Ei taida olla kuitenkaan täyspitkiä päiviä, toivottavasti ei ole. Mutta kuitenkin, on taikka ei niin saan mennä päivälläkin lepäämään. Ehkä vaikeampi on iltapäivällä jaksaa. Aamulla jaksan paremmin, iltapäivällä en välttämättä enään, vaikka ei ole täysipitkä päivä. Etenkin jos on sellainen että päivä että olen joutunut jaksamaan "enemmän", eli vaikea päivä, vaikea opettaja, ääntä ja puheen odotusta. Onhan niitä muitakin. En nyt vain muista.

Tänään ei  ainakaan ole täyspitkä päivä, alkaa ainakin myöhemmin. En muista monelta loppuu. Tai koen kyllä nämä maanantait raskaammiksi kun joudun kuitenkin olemaan niin kauan linja-autossa. On muuten helpompi nyt kun on erikseen kortti, joku valtion jonka ostin. Nyt ei tarvitse joka kerta maksaa rahalla. Eikä tarvitse näyttää kortilta minne olen menossa. Ja se tulee vielä halvemmaksi!

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! Olkaahan ihmisiksi ja olkaa suvaitsevia. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...