torstai 2. marraskuuta 2017

Uusi lääke aamuun

Huomaan että on helpottanut. Olen maanantaista asti syönyt. Ei ahdista enään niin paljoa koko aikaa. On voimakkaasti rauhoittava. Mutta käytän vain pientä annosta. Pienempää mitä kirjoitettiin, en halua isompaa annosta kun tämäkin riittää. Väsyttää jonkin verran, mutta olen pystynyt olemaan paljon paremmin tunneilla. Tietenkin olen vielä väsynyt. Kaikki häly vie niin paljon voimaa.

Uskallan nykyään myös lopettaa päivän, ainakin jollain tavalla. Ennen oli sekin paljon vaikeampaa. Ei kuitenkaan ole väliä olenko fyysisesti paikalla jos en tiedosta mistään mitään. Tällä viikolla olen kuitenkin ollut jo hyvin. En ole ollut suoraan ahdistuksen takia poissa.

Positiivista siis tänne

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä <3

    En ole saanut kommentoitua taannoin tekemääsi päivitystä, vaikka lupasin ja ihan luvankin kysyin :) Oma jaksamiseni kaiken maailman hässäköiden kanssa on puolestaan ollut enemmänkin "sohvan selässä pitämistä".
    Mun lääkitystä muutettiin maanantai-illasta alkaen, joten jospa mäkin piristyisin taas.

    Tsemppiä sulle ja mulle, meille molemmille :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lääkkeet on todella hyvästä vaikka moni ei niitä hyväksy.

      Poista
    2. Olen itsekin aikanaan ollut aika "lääkevastainen", mutta nyt kun ei vaihtoehtoja ole vaan lääkkeitä on vaan syötävä, olen muuttanut ajattelutapaani.
      Jos lääkkeistä on enemmän hyötyä kuin haittaa, niin miksi en ottaisi lääkkeitä avukseni.

      Poista
    3. Niin, vihdoin on keino joka saattaa auttaa

      Poista
  2. Hienoa kuulla, että ovat auttaneet. Myös itsellä rauhottavista tehokkaita kokemuksia. Kuinka pitkään sulle niiden syöntiä säännöllisesti ehdotettiin? Nehän pitkäaikaisessa säännöllisessä käytössä aiheuttavat helposti riippuvuutta ja toleranssin nousua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kuinka kauan tarkoitus. En kuitenkaan ota joka päivä. Vain arkena. Enkä mielelläni aio nostaa edes siihen annokseen mitä lääkäri kirjoitti, vain kohtauksiin se isompi annos.

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...