sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Tämä ahdistus on aivan koko aikaista....


NEGATIIVISUUSVAROITUS!!

En enää edes ymmärrä miten tämä voi olla mahdollista. Joudun jo kotona ollessa ottamaan tarvittaessa otettavaa lääkettä, annokset kellä pidän pieninä jos ei ihan todella paha olo ole.

Olen väsynyt vaan kaikkeen. Ehkä nyt on ihan hyvä olla ainakin sinne jouluun asti pois. Turha mun on kouluun mennä vain ahdistumaan lisää pariksi päiväksi. Kun nytkään en ole täysin vapaa siitä. Vajaa kahden viikon päästä lääkäri. Välillä mietin ettei nämä kaikki olisikaan psyykkisiä oireita vaan jotain muuta.

Huomenna saan onneksi olla yksin, onneksi saan olla aivan hiljaa, aivan yksin. Tarvitsen vain lepoa. Olen väsynyt.

Tänään laitoin sille lääkärille viestiä. On kuulemma parempi laittaa niin tietää vähän paremmin mitä kysyä, kun viimeksi en melkein voinut edes kirjoittaa. Olin niin jumiutunut. Mutta se meni onneksi sitten ohi ja aloin kirjoittamaan, mutta aikaan on rajallinen niin jäi ehkä pahasti kesken.

Voi kun saisin huomenna Kelalta iloista postia, pelkään kuitenkin että en saa. Tai sitten jopa saan jotain huonoa. Mutta minulla on kuitenkin perusteet tulkkaukseen. Pystyisin ehkä paremmin toimimaan kun ymmärtäisin mitä tapahtuu ja miksi, missä ja milloin. Kukaan ei näitä kerro riittävän selkeästi ja se ahdistaa tosi paljon.  Silloin jumiudun täysin, siinä menee jopa kuulo. En suoraan kuule.

Kuvan lähde: https://www.crystalvaults.com/crystal-reference-guide/crystals-for-panic-attacks

2 kommenttia:

  1. Tämä on varmaan ihan tyhmä kysymys eikä auta sinua millään tavalla, mutta.. Odotan sinulle hyviä uutisia varmasti yhtä paljon kuin sinäkin, ja toivon, että saisit apua, mutta voisitkohan mitenkään saada apua SPR:n vapaaehtoispalvelusta? Tai mikä se nytkään onkaan? Vai olenkohan kysynyt tätä jo aikaisemmin?
    Tämä muisti....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmaankaan ole kysynyt. Ehkä jokin vapaaehtois juttu voisi olla hyvä, mutta siinä voisi vaihtua koko ajan ihminen

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...