torstai 25. tammikuuta 2018

En ole pitkään aikaan kirjoittanut

Tässä on ollut tosi paljon kaikkea, en ole ollut nyt koulussa vähään aikaan. Ja sairasloma jatkuu vielä ensi viikon. Ilmeisesti torstaihin asti olen kotona ja sitten tulen kaupunkiin. Kun perjantaina on aika sairaalalla.

Eli siis kirjoitin viimeksi silloin tiistaina kun lähdin koululta illalla, silloin kun en jaksanut enää. Siitä tulee kai ensi tiistaina kuluneeksi kaksi viikkoa, en nyt muista.

Nyt minulle on tehty lähete Kuopioon foniatrille, siellä kuulemma uusin tieto Mutismista ja sieltä kautta saan lausunnon myös uuteen tulkkaushakemukseen, ellei nyt kerkeä jopa valitukseen, mutta edellinen hakemus saattaa olla "väärin" tehty. Ja sitä paitsi, sieltä puuttuu nyt yksi toive tulkki. Kun haluaisin myös sen saman joka oli kanssani Kelassa silloin tiistaina.

Tänään terveydenhoitaja sanoi että se päätös ja kaikki voi mennä syksyyn asti, mutta ei se niin voi olla. Olen odottanut jo niin kauan. Ihan liian kauan.

Huomenna kotiin, ja minua ei enää ahdista olla siellä. Välillä ehkä ne äänet kun on niin paljon kaikkea, mutta sitten voin mennä hetkeksi yksin.

Alkuviikosta piti hakea päivystyksestä sairaslomaa ja nyt tänään pääsin jo lääkärille, oli jopa ihminen joka taisi tajuta jotain, ei pelkästään lääkkeitä kirjoittanut lisää. Ovat nyt monta kertaa koittaneet että menisin sille lääkärille jossa olen käynyt jo sen kaksi kertaa, mutta en koe siitä olevan mitään hyötyä. Mitä järkeä siellä on siis käydä? Kuluttaa vain molempien aikaa ja kunnan rahoja, kun nehän ei itselle maksa mitään.

Alkuviikosta näytettiin paikka missä pitää olla, ja tänään näytettiin uudelleen. Menin näytettyyn paikkaan, yleensä siellä on ajat hyvin ajoissa. Jopa ennen aikataulua pääsee sisään, mutta nyt aloin seuraamaan kelloa 5 minuuttia myöhässä, missä on lääkäri? 10 minuuttia myöhässä tulee paikalle, kysyy nimeltä, kuulemma olin ihan väärällä puolella sairaalaa. Miten on mahdollista ja miten on mahdollista löytää sieltä tietty ihminen... En tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...