lauantai 17. helmikuuta 2018

Mahtava viikko!



Siis vihdoin! Mulla on ollut aivan mahtava viikko! Näin hyvää viikkoa ei ole ollut varmaan yli kuukauteen! Tietenkin olen ollut väsynyt kun joutunut heräämään aiemmin kun olen tottunut, mutta eiköhän sekin mene aikanaan ohi. 

Asuntolassa menee myös paljon paremmin, tällä viikolla ei kertaakaan tullut ikävää kohtaamista, toivottavasti ei ole kuitenkaan vielä liian aikaista sanoa asiasta, mutta toisaalta en usko kun olen jutellut pomon kanssa asioista. Kysyin alkuun että saanko puhua suoraan ja sain niin sitten kerroin kaiken. Vaikka se oli jo silloin loppu. 

Poissaoloja ei tullut tällä viikolla kun ehkä 1-3. Wilmassa niistä ei vielä näy yhtään. Mutta ennen niitä oli viikossa varmaan yli 10. Eli tilanne on siitäkin korjaantunut paljon. Tai kaverini avustaja on huolehtinut ihan tosi paljon ja luokkalaiseni että olen ajoissa paikalla. Meillä on järjestäjä kenelle se kuuluu, tällä viikolla oli sellainen joka tuli jokaisella kerralla kysymään tulenko, useimmilla kerroilla tulinkin, tai jos oli vielä jäljellä jotain niin antoi tehtävän toiselle.

Laitetaan ehkä se avustaja hakemus vapaa-ajalle menemään, en tiedä. Siskoni tulisi siihen, jos siis menee läpi. Olisi kiva käydä kaikkialla vesipuistoissa ainakin, Serenassa sitten kesällä. Sinne pääsee avustaja ilmaiseksi. Junasta en oikein tiedä, kun jossain puhutaan näkö- ja liikuntavammaisista ja jossain taas yleisesti avustajan tarpeesta. Joihinkin paikkoihin ei ilmeisesti tarvitse mitään todistusta että on avustaja, mutta toisiin taas tarvitsee. Olisi ehkä kiva mennä johonkin huvipuistoon myös, en välttämättä niinkään kaikkiin laitteisiin haluaisi mutta onhan niissä joitain kivoja. Niihin kai yleensä pääsee avustaja ilman maksua, tietääkseni.

Tulkkaushakemuksen valitus on myös mennyt KELAan, päiväyksellä 6.2. Mutta eihän siellä ole uusia lausuntoja sisällä, on vain korjatut hakemukset, kun edelliset oli kai hieman väärin. En tiedä sitä aikaa kun lukee taas kuusi viikkoa, mutta niissä on kaksi viikkoa, kai siellä on edelleen se vanha merkintä jäljellä. Ja voihan tässä mennä taas se seitsemän niin kuin viimeksi. Sinne taidettiin kyllä täyttää ihan uusi paperi myös. Äiti täytti osan ja yksi rasti jonka itse laitoin oli mennyt väärin. Niin piti täyttää koko paperi uudelleen. 

Enää viikko koulua ja sitten loma, tuntuu oudolle kun en ole itse ollut koulussa kun kaksi viikkoa joulun jälkeen ja nyt tulee kolmas ja sitten taas alkaa loma. Mutta sitten lomalla maanantaina tulee olemaan niin kivaa ettei mitään rajaa. :-) ja se kestää keskiviikkoon asti, muistaakseni. Olen ollut muutaman kerran aiemminkin Peurungassa, mutta en oikein muista millainen se oli. Edellisestä kerrasta ei edes ole kovin kauan aikaa, tai en tiedä, kun tämä aika menee niin tavattoman nopeasti. Kohta on jo kesä.

Kuvan lähde: http://career-intelligence.com/wp-content/uploads/2014/01/stay-positive.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...