perjantai 23. helmikuuta 2018

Se olisi LOMA nyt!

Ja jälleen juuri sopivaan aikaan sattui loma. En olisi jaksanut enää yhtäkään päivää, tai iltaa ehkä ennemmin. Kun minulla ei oikein ole enää ketään kenen kanssa olla, syitä on tähän useita.

Eilinen oli tosi vaikea ilta minulla. Päivä oli mennyt kohtalaisesti, mutta jossain vaiheessa, ennen puolta päivää oli annettu lääke ahdistukseen ja se tietenkin sitten alkuun rauhoitti sen verran että pystyin olemaan tunnilla ja lopulta en enää jaksanut, vaan väsyin. Ei mitään järkeä siis silloin siinä olla.
Ilta oli sitten tosi vaikea tämän takia, kun en ollut koulussa, mutta iltaa kohden piristyin. No, enpä kauaa sitten hyvällä tuulella pysynyt. Ihan järkyttävä ahdistuskohtaus, en tiedä oliko elämäni pahin vai toiseksi pahin. Mutta paha kuitenkin, enkä uskaltanut pyytää apua, enkä saanut olla kaverini kanssa, sitä en ymmärrä että MIKSI! Se minua ärsyttää.
Tapauksessa oli varmaan ymmärryksen puutetta, ehkä molemmin puolin. Mutta tiedostan sen että otan asiat liian henkilökohtaisesti.

Lomallahan on tarkoitus mennä Peurunkaan, enää muutama yö. Maanantai aamuna lähdetään. Kotonta varmaan lähdemme jo aikaisin aamulla ja sitten junalla Jyväskylään, jatkosta en tiedä, mutta sen tietää siskoni. :-D se on hyvä että sentään joku tietää jotain, kun itse ei tiedä ja luotan siihen että tietää ja jos ei tiedä niin sitten ei voi asialle yhtään mitään. Ollaan siellä yötä ja päästään useana päivänä uimaan. IHANAA.

Olen aina ollut sitä mieltä että keskimmäinen lomaviikko on paras, niin kuin täällä se on keskellä, viikko 9. Syysloma viikkoa en muista, mutta sekin on tietenkin keskellä.

Olen nyt muuten kuitenkin kai saamassa avustajaa, siitä enemmän kun tiedän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...