perjantai 2. maaliskuuta 2018

Nyt on ollut hyvä loma

Viikonloppuna olin kotona. Maanantaina lähdimme siskoni kanssa Peurunkaan. Oli paljon kannettavaa, tai ainakin sille tuntui. Olimme siellä pari yötä ja oli tosi mukavaa. Uimahallin ja kuntosalin vapaakäyttö ja aamupala kuuluivat mukaan. Kokeilin jopa kuntosalia, enää kertaa peruskoulun jälkeen. Ei se ollutkaan niin paha mitä muistin, tai nyt oli eri asia kun sain tehdä mitä halusin ja miten kauan halusin. Hotellihuone oli kanssa mielestäni hieno. Ainakin vessan seinä. Siinä oli ihania lehtiä, etenkin kun sammutti muut valot ja jätti vain vessaan valon. Keskiviikkona tultiin kotiin ja on mennyt hyvin. Muualla en ole nyt käynyt, enkä enää käy. Siskojen synttärit on sunnuntaina. Myös toisen kavereita on tulossa.


Ja tänään tuli tällainen postissa. Tätä on vuosi odotettu ja nyt tämä on totta! Olen onnellinen, saan vihdoin apua! Onneksi tuli jo tällä viikolla niin sain laittaa tiedon tulevalle avustajalle. Mutta toisaalta, nyt taas pelkään mitä asuntolsta sanotaan, siellä on tullut vähän nyt kaikesta sanomista. Etenkin kun saivat tietää että olen edes hakenut apua. Kun se kuitenkin alkaa vasta illalla, silloin ei ole enää ketään. En tiedä onko kavereita edes jotka voisivat sanoa. Mutta koitan antaa asian olla enkä kuuntele tyhmiä juttuja, ahdistuisin vain. Sitä nyt ennen lomaa oli taas tosi paljon. Ajattelin etten kerro asuntolaan ollenkaan. Saavat tietää vasta sinä päivänä kun avustaja aloittaa. Varmaankin keskiviikkona viimeistään. Molemmat toivomme kuitenkin aikaisempaa aloitusta.


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos!❤ kannatti tän puolesta taistella, meinasi usko loppua ajoittain, mutta th ja kaverin avustajan kannusti jatkamaan.

      Poista
  2. Onko asuntolalla jotain sitä vastaan että saat avustajan? Miksi ihmeessä, olihan sun luokalla joku muukin jolla on avustaja? Anteeksi olen sanonut tämän ennenkin mutta nuo asuntolan ihmiset kuulostaa niin kummallisilta. Melkein tekis mieli itse tulla sinne sun koululle pitämään kunnon saarna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän luokalla on vajaa puolella avustaja neljällä kymmenestä. Tervetuloa 13.8 pitämään saarnaa :-)

      Poista

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...