maanantai 28. toukokuuta 2018

Työjakso ohi ja viimeinen kouluviikko

Anteeksi kun en ole kirjoittanut, nyt ei ole ollut vain inspiraatiota, en ole jaksanut toisaalta kirjoittaa kun olen ollut liian väsynyt. 

Olinkin loppuviikon viime viikolla pois. Olen oikeastaan onnellinen että työjakso on ohi, mutta toisaalta taas en ole. Kun tässä tulee tietenkin muutosta entiseen ja vaikuttaa heti jo tänään. Työjaksolla päivät olivat viisi tuntia, koulussa kahdeksan. En jaksa niin pitkää. 
Ja lopulta se sitten purkautui ja nukuin loppuillan, olin melkein valmis lähtemään päivystykseen, mutta meni ohi kun asuntolan työntekijä antoi lääkkeen ja oli läsnä, lopulta nukahdin. Illalla oli taas puhetta samaisen työntekijän kanssa että tarvitsisin PÄIVÄLLÄ ENNEN kun huononee liikaa sen levon. Ja ei, en välttämättä koskaan mene kokoaikaiseen työhön, lyhyempiä päiviä melko varmaan teen, joten sitä ei voi siihenkään vedota.

Nyt odotan kesää todella paljon, toivottavasti kaikki mitä pitäisi tapahtua tapahtuu nyt kesän aikana. 

Torstaina on meillä viimeinen päivä. Sitten pääsee jo onneksi kotiin. Aina jotenkin muistan että se olisi keskiviikkona, mutta se onkin torstai. En tiedä onko silloin jotain erikoista.

Tänään kävin ihan vieraassa paikassa terveydenhoitajalla (eri syitä) niin avustaja ei lähtenyt mukaan koska ei osannut sinne, en minäkään osannut, mutta päätin että menen kun sain kerran ajan, jonkin aikaa meni kun löysin. Joku tuli sitten kysymään mitä etsin, tuntui niin tyhmälle taas kun en voinut sanoa mitään, minulla olisi kyllä ollut kännykkä ja jopa kuva mukana, mutta en ottanut niitä käyttöön. Odotti hetken vastausta ja sitten arvasi oikein ensimmäisellä yrittämällä- Toki olisin voinut yrittää viittomalla "terveydenhoitaja" kun se on aika yksinkertainen ymmärtää jos vain haluaa. Mutta voi sekoittaa moneen muuhun sanaan, siinä ei kyllä muita vaihtoehtoja ollut.

Antakaa ihmeessä aiheita, mitä haluatte tietää Mutismista? Tai mitä haluatte tietää perheeni suhtautumisesta joka nykyään toimii erittäin hyvin? Mitä haluatte tietää ehkä minusta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...