maanantai 13. syyskuuta 2021

Psykiatrisella osastolla

 

Olen ollut nyt osastolla kai yhden yön. Sitä ennen olin sairaalassa yön. Menin sekaisin, en enää tiennyt tai ymmärtänyt mitään. Täällä on kai nyt aikaa rauhoittua ja etenkin levätä ja unohtaa hetkeksi kaikki. Olin ilmeisesti liian väsynyt kaikkeen. 

Nyt odotetaan kiireellisesti uutta paikkaa minulle asumiseen. Odotan ehkä itsekin. Paikka on sellainen jossa saan oikeaa apua. Ehkä suurin ongelmani ei olekaan mielenterveys vaan jokin muu. Siihen ei nykyisessä paikassa osata auttaa. Ja täällä kun ei voi olla ikuisesti. 

Haluaisin täältä pois, mutta luulen ettei se nyt ole mahdollista. Kuitenkin siirrettiin poliisin avulla sairaalaan. Mutta sieltä tulin ilman poliisia taksilla.

Melkovarmaan on vielä palaveri asumiseen liittyen, tosin vammaispuolen palaveri on jo ollut niin en sitten ole varma. Toivottavasti ei. En jaksaisi.

Täällä on kyllä vaikea hoitaa yhtään mitään asioita. Oli tänään YLE lääkäri niin hoitajat vain jankkasivat että täällä on oma lääkäri. Ei meinanneet tajuta. Tulkki onneksi pystyi kovasti sanomaan että on oikeasti KIIRE. Ja niin siinä kävi. Tuli kiire. Onneksi kerettiin. Asioita oli paljon, mutta ei tietenkään keretty kaikkea siinä hoitaa. 

Varmaan pitää varata taas uusi aika. Tai sitten toisen lääkärin kautta, en muista milloin oli. Toivotaan että olen täältä jo poissa silloin kun on aika. Tiedän sitten kalenterista. Tai sitten pitää soittaa hoitajille ja kysyä milloin se aika oli.

Kuvan lähde: Papunet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...