lauantai 13. marraskuuta 2021

"Jos sä et osaa puhua, mä en osaa lukea"


 










Että tällästä tällä kertaa... Niiku niin loukkaavaa sekä luku- että puhetaidottomille kun niitäkin on paljon...

Itse pidin tätä niin loukkaavana, että tein ilmoutuksen poliisille. Menee 2 arkipäivää-2 viikkoa että asia käsitellään, laitoin tämän kerran että haluan seurauksen. 

Mietin tässä nyt että onko mahollista tilata tulkki jokaiselle päivälle vaikka 10-18. Ihan sen takia että tulen ymmärretyksi tai ainakin alkuun jos voisi kertoa asiasta niin en tarvitsisi muina päivinä enää.

Käytän nyt iPadin sovellusta joka lukee tekstin ääneen. Ei sitten "tatvitse osata lukea" mietinpä vain miten voi olla hoitaja jos ei osaa lukea? Kuitenkin joutuu lukemaan raportit, joutuu lukemaan nimet, joutuu jopa lukemaan työvuorolistaa joka on varmasti vaikeaa jos ei osaa lukea ihan kunnolla. Tuskin osaisin itsekään lukea.

Kiitos ja Aamen 

Kuvan 1 lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10969821

Kuvan 2 lähde: https://m.facebook.com/huslastenpsykiatria/photos/tunnetko-lapsen-joka-kotona-saattaa-olla-puhelias-tai-äänekäs-mutta-joissain-mui/221154202885237/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyväksyn vain asialliset kommentit

Lehtijuttu

Selektiivinen mutismi lapsella ja aikuisella – Noora lakkasi puhumasta - Hyvä olo - Ilta-Sanomat Mietin jonkin aikaa suostunko, juteltiin to...